Activitatea de consultanta pentru studii de fezabilitate, planuri de afaceri, investitii este de asemenea parte din aceasta activitate a noastra. Specialistii nostri elaboreaza studii de fezabilitate si analize primare ale proiectelor de investitii de constituire de noi capacitati (surse de venituri) sau de dezvoltare de capacitati existente, care au ca sursa de finantare capitaluri proprii si/sau capitaluri atrase (linii de creditare, imprumuturi bancare, etc.), prin:

  • fundamentarea conditiilor tehnico-economice de realizare;
  • analiza impactului conditiilor de finantare;
  • evaluarea performantelor preliminare;
  • analiza factorilor de risc economic.

O alta activitate inclusa in acest tip de prestari pe care noi le oferim clientilor nostri, consta in:

  • realizarea planurilor de afaceri pentru proiecte noi sau in curs, cu finantare din capitaluri proprii si/sau atrase;
  • evaluarea performantelor economice previzionate;
  • verificarea capacitatii de absorbire a obligatiilor financiare (inclusiv analiza conditiilor de reesalonare a platilor pentru intarzierile la rambursarea creditelor).

Echipa noastra este intregita prin prezenta partenerului – consultant de investitii autorizat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, specialist in piata de capital.

 LUPSA Consult Audit Management va putea evalua afacerea dumneavoastra si va poate ajuta sa va extindeti in forma in care v-ati propus sa o faceti.

 Ca experti, noi va putem aplica cele mai potrivite tehnici de evaluare si in functie de situatie, putem face verificari, putem sa analizam si sa va prezentam toate implicatiile financiare, legale, fiscale, comerciale operative si strategice referitoare la afacerea dumneavoastra, astfel:

· Evaluari de active, companii sau structuri
· Consultanta in achizitia de companii
·  Audit fiscal
· Restructurarea companiei
·  Verificari destinate achizitiilor

Formular de contact