Incepand cu anul 2007, datorita cresterii numarului de investitii in Romania in domeniile imobiliar, IT, industrie si comert, activitatea noastra de evaluare a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa.

Experienta acumulata in cei 5 ani de cand partenerii sunt membri ai Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania ANEVAR precum si ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania CECCAR, ne recomanda ca evaluatori de:

  • intreprinderi;
  • proprietati imobiliare;
  • bunuri mobile.

Incepand cu anul 2007 am adoptat si pus in aplicare Standardele Internationale de Evaluare. Aceasta face ca rapoartele noastre sa fie bine fundamentate si usor de inteles. Pentru lucrari cu grad sporit de dificultate, profesionistii nostri – evaluatori autorizati, intretin o continua colaborare si cu alti specialisti din diverse domenii solicitate: ingineri constructori, specialisti in agricultura, consultanti IT, etc.

Aceasta activitate este efectuata in conformitate cu Standardele Internationale de Evaluare (IVS) si Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator.

In urma reorganizarilor impuse profesiei de evaluator, partenerii nostri au devenit membri titulari ai UNEAR (Uniunea Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania) in anul 2012, pana la aceasta data activitatea desfasurandu-se sub autoritatea atat a ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania) precum si a CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania). Rapoartele de evaluare sunt realizate in cadrul societatii de catre experti evaluatori, specialisti cu experienta in domeniul economic, membri titulari ai UNEAR.

Evaluarile utilizeaza trei abordari pentru a ajunge la valoare. De obicei, evaluatorii reconciliaza rezultatele obtinute prin doua sau mai multe abordari si prin metodele asociate:

  • Abordarea prin comparatia vanzarilor;
  • Abordarea prin capitalizarea venitului;
  • Abordarea pe baza de active.

In cazul in care cerintele clientilor nostri vizeaza si alte tipuri de evaluari decat cele de ansamblu asupra intregii societati (evaluari imobiliare, de bunuri mobile, de active financiare, etc.), expertii nostri evaluatori colaboreaza strans si eficient cu alti experti specializati in diverse domenii (tehnic, juridic, imobiliar, etc.), membri titulari ai UNEAR sau membrii corporativi ai Uniunii (societati de evaluare).

Formular de contact