Cunoscand importanta maxima pe care o reprezinta resursele umane si implicit costurile cu salariile si obligatiile aferente, care pe langa faptul ca de cele mai multe ori sunt foarte mari si implicatiile pe care le au acestea ulterior pot deveni semnificative, societatea noastra utilizeaza un soft performant de stabilire in conditii de legalitate a drepturilor salariale, are specialistii necesari care sa va asigure consultanta in domeniu, precum si posibilitatea de intocmire a tuturor documentelor cerute de legislatia in vigoare.

Intocmirea statelor de plata a salariilor

In baza contractelor incheiate cu societatea dumneavoastra si a informatiilor pe care ni le puneti la dispozitie noi va putem furniza, in conditii de eficienta maxima, servicii de calitate pentru indeplinirea obligatiilor legale de salarizare si de utilizare performanta a resurselor umane. Noi putem conduce evidentele salariale ale societatii dumneavoastra prin intocmirea statelor de plata la sediul nostru sau la sediul dumneavoastra.

Utilizand un program de salarizare integrat, noi preluam datele din pontajele puse la dispozitie de dumneavoastra, intocmim statul de plata, calculam si stabilim contributiile la asigurarile sociale si de sanatate, la ajutorul de somaj, suportate de societate si de angajati, contributiile societatii la schemele de pensii facultative, a primelor de asigurare voluntara, dupa caz, si/sau a altor cheltuieli de protectie sociala, inclusiv a impozitului pe venitul salarial, iar atunci cand dumneavoastra ne mandatati, putem intocmi documentele de plata pentru drepturile cuvenite angajatilor, contributiile retinute de la angajati, a contributiilor datorate de societate si a retinerilor efectuate in contul tertilor.

Totodata, conform principiului pe care il practicam cu clientii nostri, va vom informa in timp util despre toate modificarile legislative pe care le vom aplica cu privire la impozitarea veniturilor salariale, la obligatiile privind platile catre asigurarile sociale sau asigurarile de sanatate pe care le are societatea si cele care trebuie retinute din salariile angajatilor.

Raportari manageriale si reprezentarea in relatie cu Inspectoratul Teritorial de Munca

Potrivit intelegerilor convenite cu dumneavoastra, noi va putem asigura diferite rapoarte privind salarizarea personalului, inclusiv repartizarea cheltuielilor pe centrele de cost. Daca dumneavoastra doriti, noi putem intocmi documentatia necesara pentru incheierea, suspendarea sau incetarea contractelor individuale de munca ale salariatilor in conformitate cu prevederile legislatiei muncii din Romania, ale contractelor de munca incheiate si a Regulamentului intern propriu.

Specialistii nostri care au intocmit documentatiile de salarizare si/sau de stabilire a relatiilor cu salariatii asigura interfata dintre societatea dumneavoastra si organele de control in domeniul utilizarii resurselor umane.

De asemenea, noi putem pune la dispozitia dumneavoastra unul sau mai multi specialisti din societatea noastra pentru acoperirea unor nevoi temporare pe care le aveti, astfel incat sa nu inregistrati disfunctiuni din lipsa de personal calificat. La cererea dumneavoastra, noi putem sa va asiguram consultanta in domeniu fie pentru analiza critica a functiilor financiare existente, fie pentru definirea, implementarea si chiar operarea pe o perioada relativ scurta a compartimentului financiar, in cazul in care acesta nu exista.

Formular de contact