In conditiile actuale cand legislatia romaneasca este destul de complicata si uneori ambigua, ca sa nu mai vorbim de modificarile care i se aduc cu regularitate si de multe ori a lipsei de transparenta a sistemului fiscal, noi incercam sa evitam cu abilitate capcanele legislatiei fiscale astfel incat sa ne incadram in prevederile ei.

In actuala conjunctura existenta in Romania, pentru toate firmele, indiferent de marimea lor, nu exista decat doua alternative: fie esti cel mai bun, fie ajungi sa iti lichidezi afacerea, in situatia in care nu beneficiezi de specialisti adecvati.

Cum se interpreteaza legislatia fiscala, cum se determina si cand se vireaza statului taxele si impozitele datorate, ce fel de declaratii trebuie completate si cand trebuie acestea depuse la organele fiscale?
Iata cateva intrebari la care puteti raspunde cu usurinta, apeland la serviciile specialistilor din LUPSA Consult Audit Management S.R.L.. In acest mod, fiscalitatea va deveni pentru dumneavoastra mai accesibila si mai putin neplacuta.

Formular de contact