In mediul global de afaceri actual, serviciile de audit financiar si conexe oferite de specialistii nostri ofera o asigurare asupra informatiilor dintr-o gama larga de domenii, intr-un interval de timp scurt si intr-un format specific noului mediu economic. Un audit de calitate incepe cu diligenta si obiectivitatea profesionistilor nostri. Clientii nostri se bazeaza pe noi pentru a le raporta asupra situatiilor financiare si a le oferi, dupa caz, o consultanta clara, eficienta si documentata pentru afacerile pe care acestia le conduc.

Abordarea noastra se bazeaza pe o atentie sporita acordata controlului intern si riscurilor de frauda, pe teste de fond, pe proceduri analitice aplicabile diverselor domenii si ne permite sa transformam informatiile in cunostinte pe care clientii nostri le pot utiliza pentru a gestiona mai bine riscurile, a optimiza eficienta, a evalua performantele si, in final, pentru a-si mari profitabilitatea.

Acordam o importanta deosebita pregatirii profesionale a specialistilor nostri si ii instruim permanent pentru a fi printre cei mai buni in toate domeniile – audit, contabilitate, control intern, managementul riscului, tranzactii in afaceri, fiscalitate, etc. Aceasta abordare ne ajuta sa intelegem imediat activitatea clientilor nostri, astfel incât sa cuantificam gradul de adecvare a controlului intern si posibilele fraude, sa putem dezvolta cele mai bune proceduri de identificare a riscurilor, in concordanta cu practicile de audit si standardele nationale si internationale.

Formular de contact