Societatea LUPȘA CONSULT AUDIT MANAGEMENT S.R.L. a fost infiintata în anul 2004 sub numele initial de AUDIT & ACCOUNT S.R.L., de catre cei doi parteneri ai sai, respectiv de Lupsa Marinel si Lupsa Elena Cristina.

Partenerii societatii au în acest moment peste 20 ani de experienta în domeniul financiar – contabil si fiscal, experienta dobândita prin prestarea serviciilor profesionale catre clienti si asistarea acestora cu ocazia a numeroase si variate controale fiscale, legale si manageriale.
Societatea este specializata în servicii de audit (situatii financiare, statutar, intern, financiar, fiscal si pentru fonduri europene – structurale), contabilitate financiara, consultanta contabila si fiscala, precum si analiza financiara.

Societatea cât si partenerii sai sunt membri activi ai: Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România (CECCAR), Camerei Consultantilor Fiscali din România (CCFR), Uniunii Nationale a Evaluatorilor Autorizati din România (UNEAR) si ai Uniunii Nationale a Practicienilor în Insolventa din România (UNPIR).

Societatea are o bogata experienta în domeniul auditului si contabilitatii, experienta dobândita prin activitati desfasurate în cadrul contractelor încheiate cu diverse societati comerciale atât cu capital privat cât si cu capital de stat si institutii publice.

Echipa noastra este formata din profesionisti iar integritatea acestora asigura încredere în rationamentul profesional urmat pentru evaluarea riscurilor în vederea exprimarii unei opinii finale pertinente si motivate.

Profesionalismul, integritatea morala, experienta, flexibilitatea si toate cunostintele acumulate de profesionistii nostri permit societatii sa ofere servicii de cea mai buna calitate, informatii si solutii concrete, realiste, ce permit clientilor luarea celor mai bune decizii în derularea cu succes a afaceri lor.

În acest mod, experienta noastra reprezinta un beneficiu real pentru clientii nostri.

Cautam sa întelegem problemele critice cu care se confrunta afacerile clientilor nostri, si reusim sa alaturam colectivului nostru, atunci când este cazul, si echipe de experti din alte domenii de activitate, experti care colaboreaza cu noi pentru a crea solutiile exacte care vin în întâmpinarea necesitatilor clientilor nostri.

Your choice, our responsibility !

Formular de contact