Activam intr-un mediu economic in continua schimbare in care profesionistul contabil se confrunta zilnic cu frecvente modificari legislative, cu tranzactii si operatiuni din ce in ce mai complexe, cu interpretari diferite a evenimentelor, cu rationamente profesionale cu un grad mare de dificultate. Tocmai prin aceasta prisma toti profesionistii contabili se simt in nesiguranta si cauta opinii specializate si solutii personalizate pentru aceste spete.

De aceea, specialistii nostri sunt mereu pregatiti sa va asigure consultanta in domeniul financiar-contabil pentru clarificarea tuturor aspectelor complexe legate de tratamentul contabil al diferitelor tranzactii si operatiuni aparute pe parcursul desfasurarii activitatii.

Totodata, oferim asistenta personalizata pentru pregatirea unor monografii contabile adaptate la specificul activitatii dumneavoastra, pentru dezvoltarea si revizuirea politicilor/procedurilor contabile interne, pentru imbunatatirea proceselor de inchidere contabila si raportare, pentru organizarea si conducerea contabilitatii de gestiune, inclusiv la stabilirea centrelor de cost, etc.

De asemenea, intocmim sau acordam asistenta pentru intocmirea manualelor personalizate de politici contabile in conformitate cu reglementarile nationale si cu IFRS. Tot pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, am participat si continuam sa particiam la organizam cursuri in domeniul financiar-contabil si de raportare sustinute de lectori renumiti, care cunosc problemele practice cu care se confrunta firmele ce isi desfasoara activitatea in România.

Specialistii nostri, la solicitarea dumneavoastra, pot efectua o revizuire a evidentelor contabile pe baza careia noi vom intocmi un raport detaliat in care vom descrie modul de desfasurare a revizuirii, deficientele constate precum si definirea modalitatilor de rezolvare a problemelor constatate.

De asemenea, va putem asigura asistenta pentru intocmirea manualului de proceduri privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilor proprii in conformitate cu prevederile legale, inclusiv asistenta si participare la efectuarea acestei importante misiuni pe care o aveti.

Formular de contact